Dorsz w cieście piwnym
Przepyszny dorsz w złotej panierce.
Składniki :
- 400g-500g filetów z dorsza
- 2 jajka
- 1 szklanka piwa
- 1 1/4 szklanki mąki
- 1/2 łyżeczki gałki muszkatołowej
- 1 łyżeczka słodkiej papryki
- sól
- pieprz
- olej do smażenia
Przygotowanie :
och, jak ja lubię takie smaki!
OdpowiedzUsuńciekawe połączenie smaków ;;)
OdpowiedzUsuńZapisuję do zrobienia,na pewno pyszne.Uwielbiam Twoje zdjęcia,są takie smaczne i sugestywne,że zawsze mam chęć zjeść ekran!
OdpowiedzUsuńMmm cóż za szaleństwo :) Pysznie :)
OdpowiedzUsuńSuper! Wygląda bardzo apetycznie! Z chęcią zjadłabym taką rybkę :) Pozdrawiam!
OdpowiedzUsuń