Faszerowany comber z królika
ze szparagami i marchewką
Składniki :
- 500g comber z królika,
- zielone szparagi,
- młoda marchew,
- sól,
- pieprz,
- papryka czerwona słodka,
- olej.
Mięso opłucz i osusz ręcznikiem papierowym. Delikatnie natnij w miejscach tak aby było równej grubości. ( najlepiej aby powstał równy płat mięsa ). Posyp solą, pieprzem i papryką. Ułóż na każdy kawałek mięsa szparagi oraz pokrojoną wzdłuż marchew. Zwiń w roladkę. Zwiąż sznurkiem spożywczym i smaż na rozgrzanym oleju z każdej strony.
wygląda świetnie:)
OdpowiedzUsuńciekayw pomysł na królika:)
OdpowiedzUsuńKochana,napisz poprawnie opis wykonania potrawy bo z tego zamieszczonego to nie wiadomo jak to zrobić.A chciała bym...
OdpowiedzUsuńsie comber wkurwi
OdpowiedzUsuń