niedziela, 11 maja 2014

Faszerowany comber z królika ze szparagami i marchewką

Faszerowany comber z królika
 ze szparagami i marchewką


Składniki :
  • 500g comber z królika,
  • zielone szparagi,
  • młoda marchew,
  • sól,
  • pieprz,
  • papryka czerwona słodka,
  • olej.
 Przygotowanie :

Mięso opłucz i osusz ręcznikiem papierowym. Delikatnie natnij w miejscach tak aby było równej grubości. ( najlepiej aby powstał równy płat mięsa ). Posyp solą, pieprzem i papryką. Ułóż na każdy kawałek mięsa szparagi oraz pokrojoną wzdłuż marchew. Zwiń w roladkę. Zwiąż sznurkiem spożywczym i smaż na rozgrzanym oleju z każdej strony.

4 komentarze:

  1. Kochana,napisz poprawnie opis wykonania potrawy bo z tego zamieszczonego to nie wiadomo jak to zrobić.A chciała bym...

    OdpowiedzUsuń

Print