tag:blogger.com,1999:blog-5183970344158683036.post3895271124202109292..comments2024-02-26T17:02:35.892+01:00Comments on Anyżkowo: Faszerowane udka z papryką i serem brieAnyzkowohttp://www.blogger.com/profile/01958039515859534229noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5183970344158683036.post-6801233245722025002013-06-05T20:33:45.426+02:002013-06-05T20:33:45.426+02:00Oh, this looks so tasty! loved your blog!!Oh, this looks so tasty! loved your blog!!Purabihttp://www.cosmopolitancurrymania.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5183970344158683036.post-26950719315628731262013-06-05T18:52:38.493+02:002013-06-05T18:52:38.493+02:00dziekuje :) moze niedlugo wyprobuje :) dziekuje :) moze niedlugo wyprobuje :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5183970344158683036.post-88687882153912247462013-06-04T21:43:05.499+02:002013-06-04T21:43:05.499+02:0020-25 minut w temperaturze 180-190 stopni.
Wszystk...20-25 minut w temperaturze 180-190 stopni.<br />Wszystko zależy od wielkości udźców. Życzę smacznego :)<br />Anyzkowohttps://www.blogger.com/profile/01958039515859534229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5183970344158683036.post-38934580884283672542013-06-04T21:17:40.751+02:002013-06-04T21:17:40.751+02:00w jakiej temperaturze i jak dlugo piec w piekarnik...w jakiej temperaturze i jak dlugo piec w piekarniku?Anonymousnoreply@blogger.com